Links

Het online magazine voor de bewuste ouders, de leukste kinderen, heeft veel artikelen en informatie over het hoogsensitieve en beelddenkende kind. Sinds 15 maart 2017 worden mijn blogs over mijn beelddenkende zoon wekelijks zowel geplaatst op de website als op hun Facebookpagina.

Hallo, ik ben Gwen. Barbara Veer is moeder van Gwen waarover het boek gaat en is zelf ook hoog gevoelig. Haar doel is om met dit boek een nieuw avontuur te beginnen, waarbij kinderen leren om dichtbij zich zelf te blijven en keuzes van het hart te kunnen gaan maken. Een aanrader voor elk kind én elke ouder die te maken hebben met hoog sensitiviteit. Barbara Veer is daarnaast coach gericht op hoog gevoeligheid bij kinderen en bewustwording.

Stichting Beelddenken Nederland creëert begrip en deelt kennis over beelddenken. Er is nog (te) weinig bekend over beelddenken. Stichting Beelddenken Nederland probeert een brug te bouwen tussen Beelddenkers in het onderwijs en op de werkvloer.

Beeld en brein is gericht op:

  • Beelddenken
  • Leerstrategieen gericht op Beelddenkers (het visuele leersysteem)
  • Talent gericht leren
  • Sterk staan in de maatschappij
  • Passend onderwijs
  • Beeld en brein verzorgt landelijke opleidingen tot trainer, coach en beelddenkspecialist.

Leerproblemen praktisch en snel aanpakken met de training ‘Ik leer anders’.

Maarten Smit wil bijdragen aan een betere wereld door mensen te helpen zelf een, voor hen juist, evenwicht te vinden op fysiek, mentaal en financieel gebied. Dat doet Maarten Smit door ze te leren hoe ze hun eigen radertje kunnen zijn. Met praktische trainingen, voorlichting en advies.

Praktijk Beeldenstorm is een praktijk voor het beelddenkend kind. Door middel van de leermethode ‘IK LEER ANDERS’ helpt Bianca te Velde het kind op weg naar zijn zoektocht.

Hoogsensitiviteit en Beelddenken gaan vaak samen. Hoogsensitiefcoach geeft wandelcoaching en creatieve coaching. Voor ouders met een Hoogsensitief kind wordt tijdens de wandeling gesprekken gevoerd, zodat je kunt ervaren wat jouw kind mee maakt en voelt. Er ontstaat zo inzicht in je kind.

Remedial Teaching is de individuele begeleiding van kinderen met moelijkheden op school. Deze kinderen krijgen een programma op maat, dat ze ondersteunt in het leren. ‘Mijn superkracht’ biedt ook de mogelijkheid deze begeleiding via internet te volgen.

Kindercoaching in Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Wassenaar en omstreken.

‘Elk kind zijn eigen manier en eigen tempo om op te bloeien.’

Bijleswestland.nl is gevestigd in Wateringen en is er voor kinderen op de basisschool en in d e brugklas Naast bijles geeft bijleswestland.nl ook huiswerkbegeleiding, coaching en begeleiding op motorisch gebied.

Praktijk voor het visuele leersysteem (beelddenken). De visie van Roland Willems, zelf beelddenker: ‘Het zelfstandig (laten) groeien en bloeien van kind én opvoeder.’ Specialisatie: hooggevoelige kinderen.

Pink staat voor: positiviteit, speelsheid, enthousiasme, energie, gevoeligheid, compassie, creativiteit, affectie, stimulans naar een oplossing.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s