Een jaar geleden….

 

kleine logo-zonder-tekst

Precies een jaar geleden publiceerde ik mijn eerste blog over mijn kind, dat beelddenker is. Mijn persoonlijke missie toen was om meer bekendheid te geven aan beelddenken. Mijn doel was bereikt wanneer één moeder (of vader natuurlijk) zich zou herkennen in mijn verhalen en wist dat ze er niet alleen voor stond. Mijn doel was veel sneller bereikt dan ik ooit had durven hopen: binnen twee weken had ik de eerste reactie binnen van een moeder die zo blij was omdat ze zichzelf en haar kind heel erg herkende in mijn verhalen. In totaal heb ik op mijn website 8.600 bezichtigingen gehad, bijna 4.000 mensen hebben mijn 43 blogs gelezen. Met 60 reacties en 27 waarderingen op mijn verhalen ben ik best trots!

In dit afgelopen jaar is mijn persoonlijke missie langzaam aan ineen gesmolten met mijn professionele missie. Ik heb mijn blogs voorgedragen op een bijeenkomst voor leerkrachten (Interne Begeleiders en Remedial Teachers), heb mijn bedrijfje ‘Mijn kind in Beeld’ opgericht, ben gecertificeerd coach voor de leermethode ‘Ik leer anders’, heb binnenkort mijn eerste presentatie op de basisschool van Tijs voor leerkrachten en zal op een informatieavond op school een presentatie geven over beelddenken aan ouders.

Ben benieuwd wat aankomend jaar op mijn pad verschijnt. Ik heb in ieder geval geleerd om minder beren op de weg te zien, nieuwe dingen aan te pakken en gewoon afwachten hoe het balletje verder rolt: ‘Volg je hart, want dat klopt!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s